MasterClass Ema Uta

Slide 2
EMA UTA - Trainer
Cursul Makeup Artist sustinut de Ema Uta este acreditat de ANC
Image is not available
Slide 3
EMA UTA
"Va astept cu drag la urmatorul curs"
Image is not available
previous arrow
next arrow
Shadow

DRAGON MakeUp Masterclass EMA UTA & RUBY

MakeUp Masterclass EMA UTA cu special Guest RUBY se desfasoara pe data de 4 decembrie 2019, in Bucuresti, Athenee Palace Hilton Bucuresti, interval orar 11:00 - 18:00.
Programul va cuprinde doua demonstratii surpriza cu tehnica Emei, pauza de masa si la final  o sesiune foto. (Este interzisa filmarea in timpul Masterclass-ului, este permisa fotografierea)
Tipuri de bilete:

- bilete VIP, in numar limitat, la pretul de 500€, din care se achita un avans de 200€, iar diferenta cu doua saptamani inainte de Masterclass.  Biletul VIP va asigura un loc in primele randuri si  posibilitatea de a va fotografia, la final, cu Ruby si Ema.

- bilete standard la pretul de 380€ din care se achita un avans de 150€, iar cu doua saptamani inainte de Masterclass.  Biletele standard va asigura participarea la demonstratii.
Detalii pentru inscriere
Pentru inscriere va rugam sa trimiteti o fotografie a Cartii de Identitate pe adresa de email delia.stroea@beautyclasses.ro, cu precizarea tipului de bilet ales. Ulterior veti primi o factura de avans pe care regasiti banca si contul. La detalii de plata este necesar sa treceti numele participantei si numarul facturii. Dupa achitarea avansului va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii pentru a definitiva ocuparea locului. Avansurile achitate nu se returneaza, un loc blocat opreste sansa altei persoane de a participa.
Va asteptam cu drag la cel mai important Masterclass al anului!
 Echipa Beauty Classes
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.